Sneijder'den şike yorumu

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Gençlerbirliği maçında şike yapıldığı iddiaları ile ilgili, "Buna ancak gülebilirim. Tam bir saçmalık" dedi.

Haberler 21.05.2015 - 17:33

Sarı-kırmızılı futbolcu, Gençlerbirliği karşılaşmasında attığı golden sonra ilk kez konuştu. Hollanda basınına açıklamalarda bulunan Sneijder, Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan'ın şaibeli bir gol yediği yönündeki eleştirilere, "Buna ancak gülebilirim. Tam bir saçmalık" dedi.

Ferhat Kaplan'ın gol pozisyonunda elini bilerek çekmediğini savunan Hollandalı yıldız, "Topun kaleye gireceğini anlayınca yere düşme pozisyonunu ayarladı. Bence mantıklı açıklaması bu" ifadelerini kullandı.

Sneijder, pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisini kazanırsalar şampiyon olmuş sayılacaklarını belirtti.

Ligin 32. haftasında oynanan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Sneijder'in kaydettiği golde, başkent ekibinin kalecisinin elini bilerek çekip çekmediği tartışmaları yaşanmıştı. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar bu golle 1-0 kazanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız