Transfer rekortmeni takımını yaktı!

60 milyon euro ile Çin'in en pahalı transferi olan Oscar, Asya Şampiyonlar Ligi maçında 9 dakikada 2 penaltı kaçırdı.

Haberler Ntvspor 11.04.2017 - 17:56

İngiltere'nin Chelsea takımından 60 milyon euroluk rekor bedelle bu sezon Çin'in Şanghay SIPG takımına transfer olan Brezilyalı futbolcu Oscar, Urawa Red Diamonds'a 1-0 yenildikleri maçta iki penaltı atışını gole çeviremedi.

Asya Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. hafta müsabakasında Japonya'nın Urawa Red Diamonds takımı ile Çin temsilcisi Şanghay SIPG karşı karşıya geldi.

Mücadelede ev sahibi Urawa Red Diamonds 44. dakikada Rafael da Silva ile 1-0 öne geçti. Şanghay SIPG, 65. ve 76. dakikalarda iki penaltı kazandı. Çin ekibinin yeni transferi Brezilyalı Oscar iki penaltı atışından da yararlanamayınca, Urawa Red Diamonds karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Grubun diğer maçında ise Seoul, Western Sydney Wanderers'ı 3-2 mağlup etti. Urawa Red Diamonds ve Şanghay SIPG dokuzar puanla grupta ilk iki sırada yer alıyor.

Oscar'ın 60 milyon euroluk bonservisi, bu sezonun en yüksek transfer ücreti olmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız