"Türkiye'de 1 numara Galatasaray"

Galatasaray’ın eski oyuncularından Johan Elmander, Beşiktaş derbisi öncesi sarı kırmızılı ekiple ilgili ilginç ifadeler kullandı ve "Benim için Türkiye'de 1 numara Galatasaray" dedi.

Haberler Ntvspor 26.02.2017 - 19:25 Son Güncelleme : 26.02.2017 - 19:26

Galatasaray'la daha önce 2 şampiyonluk yaşayan Johan Elmander, Beşiktaş maçı öncesi kulüp sitesine açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Arena tarihindeki ilk Beşiktaş maçında Galatasaray’ın son dakikadaki galibiyet golünü atan Johan Elmander, sarı kırmızılı ekibin 3-2 kazandığı maçtaki o anı asla unutamadığını belirterek, şunları ifade etti:

"İnanılmaz bir maçtı, son dakikada attığımız golden dolayı herkes çok mutlu olmuştu. Golün ardından köşe bayrağında tüm takım bir araya geldik, birbirimize sarılıyorduk. O golü daha sonra defalarca izledim, her defasında aynı mutluluğu hissediyorum; hâlâ tüylerim diken diken oluyor. Tamamen dolu bir stadyumda tüm takım arkadaşlarımla o sevinci yaşamak çok güzeldi."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız