"300 şehit verdik ama..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör operasyonlarına ilişkin açıklamasında "300'ün üzerinde şehit verdik ama bu toprakların vatanımız olduğunu gösterdik" dedi.

Haberler NTV Haber 17.03.2016 - 16:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. 

Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen "Devlet Övünç madalyası tevcih töreninde" konuştu.

"Tüm terör örgütleriyle sonuna kadar ve tavizsiz bir mücadele içindeyiz" diyen Erdoğan, "Teröristlerin tamamını önünde sonunda Allah’ın izniyle bu ülkede imha edeceğiz" ifadesini kullandı.

Terörle mücadele operasyonlarının başladığı tarihten bu yana 300'ün üzerinde şehit verildiğini belirten Cumhurbaşkanı, şöyle devam etti:

"Ama ne kazandık biliyor musunuz, bu toprakların vatanımız olduğunu dosta düşmana bir kez daha göstermiş olduk. Bu önemliydi. Bu kazanç öyle bir kazançtır ki ancak Çanakkale ile Kurtuluş Savaşı ile mukayese edebiliriz."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız