Diyarbakır'da 6 yaşındaki kız çocuğunu taciz iddiası sokağa döktü

Diyarbakır'da, 6 yaşındaki bir kız çocuğunun okulun bahçesinde tacize uğradığı iddiası, vatandaşlarla polisi karşı karşıya getirdi.

Haberler DHA 26.06.2017 - 07:16 Son Güncelleme : 26.06.2017 - 07:20

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 6 yaşındaki kız çocuğunu taciz iddiası, halkı sokağa döktü.

Nükhet Coşkun Caddesi üzerindeki Kazım Karabekir Ortaokulu bahçesindeki taciz iddiası üzerine toplanan vatandaşlar, dağılmamakta ısrar ederek polise, taş ve maytaplı saldırıda bulundu.

Bunun üzerine polis mahalleliyi dağıtmak için biber gazlı müdahalede bulundu.

Saat 22.00 sıralarında başlayan gerginliğe polisin gazlı müdahalesi sonrası ara sokaklara kaçan öfkeli kalabalık, bir süre sonra okul kapısı önünde yeniden toplandı.

Kalabalık arasında bulunan bir grup kadın, Nükhet Coşkun Caddesi'nde oturarak, araçların geçişine izin vermedi. Polisin kadınlarla konuşmasının ardından yol trafiğe açıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız