Akon Mayıs'ta İstanbul'un konuğu

Albümleri satış rekorları kıran hip-hop ve R&B şarkıcısı Akon, 21 Mayıs'ta İstanbul'da konser verecek.

Haberler 17.04.2010 - 19:56

Senegal asıllı Amerikalı R&B, soul, hip-hop müzisyeni Aliaune Akon Thiam, dünya turnesi kapsamında İstanbul'daki hayranlarıyla da bir araya gelecek.

Organizasyon şirketi Say2Me tarafından Türkiye'ye getirilen dünyanın en popüler black müzik sanatçısı, çıkardığı albümleri 40 milyonun üzerinde satan Akon, sevenleriyle Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ta buluşacak.

Michael Jackson, Lady Gaga, Snoop Dog, Pitbull ve birçok starla düet yapan, 6 kez Grammy'e aday gösterilen, billboard listelerinin rekor kıran ismi Akon, albümlerinin başarılı satışının ardından kendi şirketi Konvict Müzik Prodüksiyon'u kurdu. Michael Jackson hayranı olan Akon, 2010 FİFA Dünya Kupası'nın da resmi şarkısını hazırlayacak.

Geçen yıl Türk firması Orka Group ile kendi adını taşıyan giyim markasının üretilmesi için anlaşan Akon, bu yıl da Pepsi'nin ''Dünyanı Yenile/Refresh Your World'' kampanyasının parçası olarak çekilen reklam filminin müziklerini yapacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız