Ankara'da kanlı gece

Ankara'da iki kişi arasında yaşanan kavga kanlı bitti. Emekli asker olduğu iddia edilen şahıs tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldürdü.

Haberler NTV Haber 20.12.2014 - 09:02

Olay gece geç saatlerde Kızılay Güvenpark'ta meydana geldi. Emekli asker olduğu iddia edilen Suat Aktürk parkta bulunan köfteci Murat Pehlivan ile tartışma yaşadı. Bunun ardından olay yerinden ayrılan Aktürk evine giderek silahını aldı. Tekrar parka gelerek aynı kişiyle tartışmaya başlayan Aktürk, silahıyla tartıştığı kişiye ateş açtı.

Ağır yaralanan Murat Pehlivanlı hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aktürk ise olay yerine gelen polis ekiplerince göz altına alındı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız