Bakan'dan Hacıosmanoğlu'na yanıt

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Gerekirse adam gibi ölürüz, kadın gibi yaşamayız" sözlerini değerlendiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, “Herkes kendi seviyesince konuşuyor” diye konuştu.

Haberler Anadolu Ajansı 30.10.2015 - 15:56

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde bakanlığa bağlı kurumlarda yetişen ödül almış, sporcu çocuklarla bir araya geldi.

Bakan Gürcan gazetecilerin, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamaya ilişkin sorusunu yanıtladı.

Gürcan, Hacıosmanoğlu'nun "Gerekirse adam gibi ölürüz, kadın gibi yaşamayız" sözlerine ilişkin "Ben daha önce de söyledim. Herkes kendi seviyesince konuşuyor. Bu sorunun cevabını Karadeniz'in dik duran kahraman kadınlarına bırakıyorum" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız