Balıkesir'i 1 saatte sel aldı

Balıkesir'in Edremit, Burhaniye ve Gömeç ilçelerinde 1 saat süresince  etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı, çok sayıda hayvan telef oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 03.11.2012 - 01:39

Edremit Körfezi'nde akşam saatlerinde yaklaşık bir saat etkili olan kuvvetli yağış, su baskınlarına ve sele yol açtı.

Burhaniye'de Hocazade Deresi'nin taşması sonucu, İskele ve Adıyar mahallelerinde çok sayıda evi su bastı, bazı iş yerleri zarar gördü.

Gömeç ve Edremit'te de bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları yaşanırken, yağış nedeniyle oluşan sel yüzünden Çanakkale-İzmir karayolu, kısmen kapatıldı.

İş makinelerinin yol kenarlarında su yolları açması ve yağışın etkisini kaybetmesinden sonra karayolunda ulaşım normale döndü.

Kuvvetli yağış nedeniyle, Gömeç'te bir üreticinin 70 küçükbaş hayvanı sele kapıldı. Bölgede çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvan telef oldu.

Üreticiler, kurtarabildikleri hayvanlarını hastalıktan korumak için kuru samanlarla örttü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız