Baykal: 2’nci karargah var

CHP lideri Deniz Baykal, TSK'yı yıpratmaya yönelik psikolojik bir savaş yürütüldüğünü savundu. "İkinci bir karargah var" diyen Baykal, "Bunun temel nedeni iktidarın Anayasa ile kan uyuşmazlığı içinde olmasıdır" dedi.

Haberler NTV Haber 06.11.2009 - 14:20

Ankara'dan İzmir'e giderken uçakta soruları yanıtlayan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, “İrtica ile Mücadele Eylem Planı”nın Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde hazırlanmış olması ihtimalinden üzüntü duyacağını söyledi.

Albay Dursun Çiçek'in imzasının monte edildiğini iddiasını hatırlatan Baykal, "Eğer bu gerçekse bu ikinci bir karargah olduğunu gösteriyor" dedi.

İhbarcı subayın mektuplarına da değinen CHP ideri, "Bu bir kişinin yapacağı iş değil. TSK'yı yıpratmaya yönelik psikolojik bir savaş yürütülüyor" diye konuştu.

‘ŞAŞKINLIK’
Deniz Baykal, “Demokratik Açılım”ın 10 Kasım'da Meclis gündemine taşınmasını ise "şaşkınlık" olarak değerlendirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız