Beşiktaş’ta trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bir otomobil, kontrolünü kaybederek karşı şeritten gelen belediyeye ait yol temizleme aracına çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 28.04.2014 - 10:38

Dolmabahçe Caddesi'nde Beşiktaş istikametinde seyreden Yasin Delioğlu'nun kullandığı otomobil, Dolmabahçe Sarayı ana girişi yakınında önce karşı yönden gelen büyükşehir belediyesine ait temizlik kamyonuna daha sonra da yol kenarındaki ağaçlara çarptı.

Kazada, sürücü Delioğlu ile Muhammed Kızılyer, Merve Yassıtaş ve kimliği belirlenemeyen bir kadın araçta sıkışarak yaralandı.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarılan yaralılar, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırdı.

Yaralılardan kimliği belirlenemeyen 20'li yaşlarındaki kadın müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız