Charlie Sheen Twitter'da rekor kırdı

Yeni medya dünyasında kaydedilen son gelişmelerden bazıları...

Haberler 04.03.2011 - 18:14

Charlie Sheen Twitter rekoru kırdı. Twitter’a üye olduktan 25 saat 17 dakika sonra 1 milyon takipçiye ulaşarak, en hızlı 1 milyon hayrana ulaşan Twitter abonesi ünvanı aldı. Charlie Sheen’in şu an takipçi sayısı 1,5 milyon kişiye yaklaşmış durumda.

Yeni medya aleminde yaşanan bazı gelişmeler şöyle:

- Endemol ve MLB “Rüya Meslek” isimli yeni –web serisi- yarışmasına 5 bin kişi online olarak başvurdu. Kazanan New York’da bir dairede oturacak ve tüm sezon oyunlarını izleyip blog, vlog ve sosyal medya platformlarında katılım gösterecek.

- NCAA’de Mart çılgınlığı başladı. CBS Sports ve Time Warner 10 Mart itibariyle maçlarını iphone uygulamasından canlı izletecek. Reklam destekli March Madness, NCAA.com, CBSSports.com ve SI.com sitelerinde de olacak.

- NYPost’un haberine göre Facebook’un kurucularından biri 300 milyon dolar değerindeki 10 milyon hissesini ikincil pazarlarda satmaya çalışıyor.

- Facebook’un değeri resmen 65 milyar dolar oldu. CNBC’nin haberine Facebook hisselerinin yüzde 0,1’ini General Atlantic satın aldı.

- Google Chrome OS ’da son düzlüğe girildi. 2 hafta önce Chrome 10’un betasını süren Google, Chrome OS’un da (tahminen) son beta versiyonunu bugün sunuyor.

- Ad.ly kullanıcıların facebook ve twitter hesaplarıyla para kazanmalarını sağlıyor. Portföylerinde 1,000’in üzerinde ünlü, ve 150 reklamveren var.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız