CHP lideri Kılıçdaroğlu: Hiçbir gerekçenin arkasına sığınmadan oy kullanmalıyız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Seçmene sandığa gidin çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, "Hiçbir ayrım yapmadan herkesin rahat yaşayabileceği bir Türkiye istiyoruz" dedi.

Haberler NTV Haber 23.06.2018 - 13:13

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gölan Rood Restaurant'ta meslek odaları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Sizden istediğim ilk şey, hiçbir gerekçe arkasına sığınmadan hepimizin oy kullanması. Sandığa gidip oy kullanmak seçme seçilme hakkını kullanmak demorkasinin vazgeçilmesidir.

Bu seçimler sıradan parti parlamento seçimi değil. İki boyutlu bir seçim. Ya demorkaiden yana ya tek adam rejiminden yana oy kullanacağız.

Demokrasiden yana oy kullanın çocuklarınız, onların gelşeceği için Muharrem bey'e vereceğiniz her destek demorkasiyue verilecektir. CHP'ye verilecek her oy Türkiye'nin sorunlarının çözülmesi demektir. Hiçbir ayrım yapmadan herkesin rahat yaşayacağı bir türkiye istiyoruz."

NTV SEÇİM YAYININA HAZIR (BU SENE NASIL BİR EKRAN OLACAK?)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız