Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye 2023 hedeflerinde hızla ilerlemek zorundadır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin eski sistemle kaybedecek tek bir anı yoktur. Türkiye 2023 hedeflerinde hızla ilerlemek zorundadır" dedi.

Haberler 05.05.2018 - 18:58 Son Güncelleme : 05.05.2018 - 19:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Şehir Hastanesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, "Ülkenin ve milletin geleceği için tek proje ortaya koyamayanlar seçimde eski sistemi geri getirmekten bahsediyorlar... Ülkemizin eski sistemle kaybedecek tek bir anı yoktur.T ürkiye 2023 hedeflerinde hızla ilerlemek zorundadır" açıklamasını yaptı. 

Erdoğan, "Kayseri Şehir Hastanesi bin 607 yatak kapasitesi ile şu ana kadar açılan şehir hastaneleri arasında en büyüğü. Toplam yatırım bedeli 430 milyon euro. Bu hastane sağlık alanında Kayseri'yi en üst lige taşıyor." dedi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız