D-100'de zincirleme kaza: 5 yaralı

Edirnekapı'da, bariyer onarım çalışması yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)'ne bağlı bir kamyonete arkadan gelen bir cip çarptı. 4 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Trafikte yoğunluk yaşandı.

Haberler DHA 16.11.2017 - 19:49

Edirnekapı Metrobüs durağı yanında Ankara istikametinde 34 LZ 066 plakalı İBB'ye ait yol bakım aracı metrobüs yolu bariyerlerini onarıyordu. Bu sırada, 34 HR 3604 plakalı cipin sürücüsü, bariyer yol bakım aracına arkadan çarptı. Cip çarpmanın etkisiyle kontrolden çıktı. Aynı yönden gelen araçların da karışmasıyla zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları, çevredeki hastanelere kaldırdı. Kaza nedeniyle Ankara istikametinde yoğun trafik oluştu. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Öte yanda, yayaların kazayı izlemesi nedeniyle Edirnekapı üst geçitte yaya yoğunluğu oluştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız