Denizli'de 65 lise öğrencisi zehirlendi

Denizli'de öğrenci pansiyonunda yedikleri akşam yemeği sonrası baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri görülen 65 lise öğrencisi ile 1 öğretmen gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 18.05.2022 - 03:07 Son Güncelleme : 18.05.2022 - 03:15

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde 65 kız öğrenci ile 1 öğretmen gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.
Gültepe Mahallesi'ndeki Albayrak Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrenci pansiyonundaki 65 öğrencide akşam yemeği sonrası baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri görüldü.

Okul yönetiminin durumu bildirmesi üzerine pansiyona çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi.

Pansiyona gelen sağlık ekipleri, şikayetleri bulunan öğrencileri hastanelere kaldırdı.

Öğrencilerin tedavilerinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu ve İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici'nin de incelemelerde bulunduğu pansiyondaki zehirlenmeyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri pansiyona gelerek öğrencilerin akşam yemeğinde yedikleri tavuk, pilav ve mantar çorbasından incelenmek üzere örnek aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız