Düğünde takı yerine damacana

Tekirdağ'da bir su firmasının işletmecisi, evlenen sekreterine düğünde kurdeleye bağlı 19 litrelik su damacanası hediye etti.

Haberler Anadolu Ajansı 05.05.2015 - 09:38

Kentteki bir su firmasında sekreter olarak çalışan Esra Abanoz, Mustafa Akın ile bir düğün salonunda düzenlenen törenle hayatını birleştirdi.

Düğüne katılan Abanoz'un patronu Oral Gülen, çalışanlarıyla geline kurdeleye bağlı 19 litrelik su damacanası hediye etti. Gülen daha sonra şaka yaptığını belirterek, geline altın bilezik takıp çifte mutluluklar diledi.
''BÖYLE BİR ŞAKA YAPACAĞIMI SÖYLEMİŞTİM''

Gülen, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışanlarıyla sekreterine şaka yapmak istediklerini anlatarak, "Böyle bir şaka yapacağımı söylemiştim kendisine. O da gülmüştü ve yapacağımı tahmin etmemişti. Düğüne gittik, organizasyonumuzu yaptık ve damacanamızı astık. Asınca arkadaşımız şaşırdı, herkes gülmeye başladı. Güzel bir anı oldu" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız