Düzce'de feci kaza: 4 ölü

TEM Otoyolu Düzce kesiminde bir otomobil, arıza üzerine emniyet şeridinde duran TIR'a çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 25.05.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 25.05.2017 - 10:33

TEM Otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Gümüşova-Yeşilyayla mevkisinde seyreden TIR'ın şoförü Hasan Bilen, aracının arızalanması üzerine emniyet şeridinde durdu.

Bilen, araçtan inip arka TIR'ın kısmına geçtiği sırada Okan Yılmaz Şentürk yönetimindeki otomobil, önce şoföre, daha sonra da TIR'a ve bariyerlere çarparak yol kenarına savruldu.

Çarpmanın etkisiyle yolda metrelerce sürüklenen TIR şoförü Bilen ile sürücü Şentürk ve yanındaki Bider Duman olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Behsat Doğan ise kaldırıldığı Hendek Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altında alınan Fatih Yıldız'ın sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız