Erzurum'da çatışma: 2 şehit

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 11.10.2015 - 15:21

Arşiv
Erzurum Valiliğinden alınan bilgiye göre, jandarma birliklerince bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlarda Erzurum Şenkaya ile Ardahan'ın Göle ilçesi sınırı arasında kalan Akşar ve Karıncadüzü mevkileri arasında bir grup teröristle çatışma çıktı.

Açılan ilk ateşte 2 asker şehit oldu.

Bölgede güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışmanın sürdüğü ve bölgeye çok sayıda jandarma özel harekat personelinin sevk edildiği öğrenildi.

Öte yandan, çatışmada şehit olan 2 askerin Erzurum Hava Meydan Komutanlığı'nda düzenlenecek törenle memleketlerine uğurlanacağı bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız