Evin içine silah fabrikası kurmuş!

İzmir'de evinin çatısında kurduğu atölyede kurusıkı tabancaları normal tabancaya dönüştüren zanlı tutuklandı. Operasyonda 18'i kuru sıkı, 32 tabanca, 81 mermi, 56 şarjör ele geçirildi

Haberler Anadolu Ajansı 17.03.2017 - 01:46

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde evinin çatısında kurduğu atölyede kurusıkı tabancaları normal tabancaya çeviren zanlı tutuklandı.

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 4 adrese operasyon düzenledi. 

Karşıyaka ilçesinde düzenlenen operasyonda A.A. gözaltına alınırken, 14 tabanca, 18 kuru sıkı tabanca, 81 mermi, 56 şarjör ve 70 namlu ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız