Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? (Şampiyonluk yolunda derbi günü)

Galatasaray, Süper Lig'in 40. haftasında bugün lider Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek. Gözler bugün Türk Telekom Stadyumu'nda olacak. Lider Beşiktaş, bitime 3 hafta kala 6 puan gerisindeki Galatasaray'a 20.30'da konuk olacak. Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Haberler Ntvspor 08.05.2021 - 12:40

Galatasaray, lider Beşiktaş'ı konuk ediyor.

Sarı Kırmızılılar, derbiyi kazanıp; rakibinin umutlarını son haftalara bırakmak; Siyah Beyazlılar ise kazanarak şampiyonluk ihtimalini gerçeğe dönüştürmek istiyor. 

Galatasaray-Beşiktaş ne zaman,saat kaçta?

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD 1'dan ekranlara gelecek. 

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Şener Özbayraklı, Donk, Marcao, Ömer, Taylan, Kerem Aktürkoğlu, Gedson Fernandes, Emre Akbaba, Babel, Halil

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu,, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Souza, Ghezzal, Atiba, Ljajic, Larin, Gökhan Töre

BEŞİKTAŞ DERBİDE ŞAMPİYON OLABİLİR 

Son 3 haftaya girilirken heyecanın yoğun şekilde yaşandığı Süper Lig'de sezonun düğümü bu hafta çözülebilir.

Siyah-beyazlılar derbide Galatasaray'ı yener, ikinci sıradaki Fenerbahçe de MKE Ankaragücü deplasmanında puan kaybederse Beşiktaş, Türk Telekom Arena'dan şampiyon ayrılacak.

Fenerbahçe'nin başkentte yenilmesi halinde Beşiktaş'ın derbiden alacağı 1 puan da siyah-beyazlı ekibi sezonun şampiyonu yapacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız