Gerçek Aşkını Bulmak İsteyenler !

Sevgililer günü yaklaşırken, çok ilginç bir etkinlik sizi çağırıyor.

Haberler 10.02.2013 - 14:00

Bu tip çağrıları yeni çağ akımlarının oyunlarına yenik düşmenizi isteyen pek çok kişi size göndermiş olabilir. Ama işler bu kez farklı !

Spritüel veya astrolojik veya adına ne derseniz deyin, yaşamımızın dinamik çeherisini oluşturan yasalar, niyetleriniz ile öz biçimini değiştirmiyor. Ama, siz size tanınan fırsatları yönlendirebiliyor, yönetebiliyorsunuz. Yasa, kurallarını korumaya devam ederken, siz elinizdeki imkanları kendi adınıza avantaj sağlayacak şekilde organize ediyorsunuz.

Kuantum düzeyinde etkileşim halinde olduğumuzu bile bile, isteklerin her zaman yeni bir gelecek yarattığını unutarak yola devam edemeyiz.

Bunun için çok özel bir çalışma bu akşam BİLİNÇ OKULUNDA gerçekleşecek.

Sevgililer günü yaklaşırken, ilişkileriniz adına yeni birşeylerin kapılarını aralamak için çok özel bir fırsatınız var. Elinizdeki değerlerin farkına varmak, sevgi ilişkilerinizdeki sorunların kaynaklarına inebilmek ya da sizi bekleyen şeyi hayatınıza bir an önce çekmek için çok özel bir çalışmayı yaşamak adına Bilinç Okulunda bulunan özel çalışmaya katılabilirsiniz.

http://bilincokulu.com/portal/members/home

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız