Gül aktif siyasete dönecek mi?

Cumhurbaşkanı Gül, "Aktif siyasete dönecek misiniz?" sorusuna "Cumhurbaşkanlığı sorumluluğumu en iyi şekilde yapmak için çalışıyorum" diye yanıt verdi.

Haberler 01.12.2011 - 21:28

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ülkelerin önemli ve güçlü isimlerinin farklı topluluklarla buluşmasını sağlayan "YouTube World View" kanalının konuğu oldu.

Dünyanın her yerinden internet kullanıcıları, Türkiye ve dünyadan merak ettikleri birçok konuyu Cumhurbaşkanı Gül'e sordu.

NTV'den yayınlanan programda sorulardan biri "Cumhurbaşkanlığı görevi sona erdikten sonra tekrar aktif siyasete dönecek misiniz?" şeklindeydi.

Gül'ün yanıtı şöyle: "Ben yaptığım görevleri hep hakkıyla yapmaya çok özen gösterdim daha önce, kısa da olsa Başbakanlık dönemi, Dışişleri Bakanlığı dönemi; şimdi Cumhurbaşkanı olarak yaptığım görevi en iyi şekilde yapmak için bütün aklımı fikrimi gücümü ona veririm. Bugün de aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı sorumluluğumu en iyi şekilde yapmak için çalışıyorum."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız