Kars ve Şırnak kırsalına hava harekatı

Türk Hava Kuvvetlerince, Kağızman ve Beytüşşebap kırsalına düzenlenen hava harekatında, bölücü terör örgütünce kullanılan mağaralar, silah mevzileri, korugan ve dinamik hedefler imha edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 02.10.2016 - 19:33

Türk Hava Kuvvetlerince, Kars'ın Kağızman ve Şırnak'ın Beytüşşebap kırsalına düzenlenen hava harekatında, bölücü terör örgütünce kullanılan mağaralar, silah mevzileri, korugan ve dinamik hedefler imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Kağızman kırsalına, bugün saat 14.36 sıralarında hava harekatı düzenlenerek, bölgede tespit edilen iki mağara ve bir silah mevzisinin imha edildiği belirtildi.

Beytüşşebap kırsalınasaat 15.06'da gerçekleştirilen harekatta ise bölgede tespit edilen korugan ve dinamik hedeflerin vurulduğu ifade edilen açıklamada, görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndüğü kaydedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız