İşler: Muhalefetin üzerine atlaması talihsizlik

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen görüşme kayıtlarının montaj olduğunu belirtti. İşler, Twitter'da yaptığı açıklamada muhalefetin tavrını da eleştirdi.

Haberler NTV Haber 26.02.2014 - 12:34

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, seçime kadar Başbakan Erdoğan ve AK Parti'ye karşı paralel çetenin ahlaksız her yönteme başvuracağının bir kez daha anlaşıldığını yazdı.

'AHLAKSIZLIK'
İşler, ''Kaset komplosu sadece sayın başbakanımıza değil Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik uluslararası bir tezgahın parçasıdır, ahlaksızlıktır" ifadesini kullandı.

'PİSLİĞİNİ ÖRTBAS ETMEYE YÖNELİK'
Emrullah İşler, muhalefetin kaset komplosunun üzerine atlamasının Türk siyaseti açısından talihsizlik olduğunu belirterek, "Telekulak skandalının ortaya çıktığı gün montaj kasetin yayınlanması paralel çetenin pisliğini örtbas etmeye yöneliktir" diye yazdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız