İstanbul'da DAEŞ operasyonu: 69 gözaltı

İçişleri Bakanlığının "140 Terör İhbar Hattı"na yapılan ihbarın ardından terör örgütü DAEŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda, 67'si yabancı uyruklu 69 şüpheli yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 11.03.2017 - 15:00

Arşiv
İstanbul'da terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlenen operasyonda, 69 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığının "140 Terör İhbar Hattı"nı arayan bir vatandaşın, terör örgütü DAEŞ'a katılmak üzere yurt dışından gelen çok sayıda kişinin örgüt sorumlularınca Suriye'ye götürüleceğini bildirmesi üzerine İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Söz konusu soruşturma kapsamında, 9 Mart'ta Başakşehir ve Pendik'te 10 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, örgütün İstanbul Anadolu yakası sorumlularından M.N. ve N.N'nin de aralarında bulunduğu 69 kişi gözaltına alındı.

Örgüt sorumlularının emniyetteki sorgularının sürdüğü, 21'i erkek, 17'si kadın ve 29'u çocuk 67 yabancının ise işlemlerin ardından sınır dışı edileceği bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız