İstanbul'da karakola saldırı

Yenibosna'da bir polis merkezine 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. 2 polisin hafif şekilde yaralandığı saldırıyı düzenleyenlerden biri yaralı olarak yakalandı. Saldırı sırasında polis merkezinin bahçesine atılan ancak patlamayan bomba imha edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 08.12.2012 - 22:39

Bahçelievler'de akşam saatlerinde polis merkezine düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Saldırgandan biri yaralı de olarak ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre iki kişi oldukları tahmin edilen saldırganlar, Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi'ne saldırı düzenledi.

Saldırıda hafif şekilde yaralanan 2 polis memuru, hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Saldırının ardından bir tabanca, bir uzun namlulu silah ve bir el bombasıyla yaralı olarak ele geçirilen yasa dışı sol bir örgüt mensubu kadın saldırganın Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

BOMBA PATLAMADI
Bu arada, polis merkezinin bahçesine atılan ancak patlamayan bir el bombasının uzman ekiplerce etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız