Kaymakamlığa molotoflu saldırı

Sancaktepe’de kimliği belirsiz kişiler tarafından molotofkokteyli atılması sonucu çıkan yangında, kaymakamlık binasında hasar meydana geldi.

Haberler Anadolu Ajansı 18.05.2014 - 13:42

Sancaktepe Kaymakamlık binasına, kimliği belirsiz kişiler tarafından molotofkokteyli atılması sonucu çıkan yangında hasar meydana geldi.

Yüzleri maskeli bir grup, Atatürk Mahallesi Demokrasi Caddesi'ndeki kaymakamlık binasına molotofkokteyli attıktan sonra kaçtı.

Saldırı sonrası binanın dış cephesinde küçük çaplı yangın meydana geldi. Yangın, kaymakamlık binasında görevli memurlarca kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle binada hasar oluştu.

Görevlilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, binanın çevresine emniyet şeridi çekti.

Çevik Kuvvet ekiplerinin de TOMA'larla kaymakamlık binası önünde güvenlik önlemi aldığı olay yerinde polisin araştırması sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız