Kulaklık teknolojisinde son nokta

Streamz Media şirketi, Android tabanlı, 1.6 GHz çift çekirdekli  işlemcisi bulunan kulaklık sundu.

Haberler 27.12.2013 - 12:17

Kulaklık entegreli veya kablosuz yeni nesil kulaklıklar, oyun dünyasının giderek güçlenen akseaurları haline geliyor. Streamz Media ise bu alanda uç noktalarda gezinen bir ürün sundu.

Streamz kulaklık, 1.6 GHz işlemci hızında çift çekirdekli işlemciye sahip. Android tabanlı kulaklık, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı özelliklerinin yanı sıra, dahili belleğe bile sahip.

Dahili bellek sayesinde, kullanıcılar kulaklıklarına müzik, ses dosyası ve diğer verileri yükleyebilecek. Smart Wi-Fi ve Bluetooth sayesinde, Streamz akıllı telefon ve streo alıcılar gibi cihazları tespit ederek hotspot olarak kullanabilecek.

48 kHz/16-bit CD kalitesinde DAC (dijitalden analoğa dönüştürücü) kullanan Streamz ,müzik çalar içeren ilk kulaklık olarak tanımlanıyor. Hoparlör kısımları 50 mm genişliğinde olan Streamz, 160 mW dinamik amplifikatör ve DAC sayesinde CD kalitesinde ses çıkışı veriyor. 4 GB dahili belleği bulunan kulaklığın belleği hafıza kartıyla toplam 36 GB'a çıkarılabiliyor.

Streamz’in nakliyatı, Mart 2014’ten itibaren 549 dolardan başlayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız