ByLock'tan gözaltına alınan başsavcı serbest bırakıldı

FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullandığı iddiasıyla dün görevden uzaklaştırıldıktan sonra gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen Safranbolu ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 02.02.2017 - 19:41 Son Güncelleme : 02.02.2017 - 19:46

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "terör örgütü üyeliği" suçlamasıyla hakkında soruşturma açılan ve dün HSYK 2. Dairesi tarafından yürütülen soruşturma tamamlanana kadar geçici olarak görevden uzaklaştırılan Safranbolu Cumhuriyet Başsavcısı A.Z.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen başsavcı A.Z.G, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla salıverildi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında örgütün şifreli mesajlaşma uygulaması ByLock'u kullandığı iddiasıyla Ankara, Bursa, Safranbolu, Kırşehir, Sungurlu, Konya ve Erzurum'da görev yapan 7 hakim ve savcıyı dün açığa almıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız