'Öcalan için römorkör getirildi' iddiası

Abdullah Öcalan'ın avukatları ve ailesinin adaya ulaşımını, artık her hava koşulunda yola çıkabilen römorkörle sağlayacağı ileri sürüldü.

Haberler 19.11.2012 - 18:42

Gemlik ile İmralı arasında ulaşımı sağlayan 'Tuzla' kosterinin fırtınalı havalarda sefere çıkamaması ve sık sık arızalanması nedeniyle yeni bir araç tahsis edilmesine karar verildi.

Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla yakınlarının her türlü hava koşulunda ulaşımını sağlayacak yeni deniz aracının, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden tahsis edilen römorkör olduğu ileri sürüldü.

Daha önce Haydarpaşa'da demirli bulunan römorkörün Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından Adalet Bakanlığı'na tahsis edildiği belirtiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız