Orhan Özdemir'in itirazına ret

Eski Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in tutukluluğuna yönelik itiraz reddedildi.

Haberler Anadolu Ajansı 27.07.2010 - 22:58

'İhaleye fesat karıştırmak' ve 'suç örgütü üyesi olmak' suçlamalarıyla tutuklanan Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in avukatları, müvekkillerinin tutukluluğuna itirazda bulunmuştu.

Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi, itirazı yerinde görmeyerek, Özdemir'in tutukluluğunun devamına karar verdi.

Bu arada Özdemir'in Özel Kalem Amiri Ömer Zeren hakkında da yakalama kararı çıkartıldı. Cumhuriyet Savcısı, 'adil yargılamayı etkilediği' iddiasıyla hakkında soruşturma yürüttüğü Zeren'i tutuklama talebi ile mahkemeye sevk etmiş, mahkeme, adli kontrol şartı ile Zeren'i serbest bırakmıştı.

Cumhuriyet savcısının, Zeren'in serbest bırakılmasına yönelik itirazı da karara bağlandı. Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi, savcının itirazını kabul ederek Zeren hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız