Otomobil metro istasyonuna daldı: 2 ölü

İstanbul Kartal'da, kontrolden çıkan araç metro istasyonu önünde bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Haberler CHA, Anadolu Ajansı 30.09.2015 - 12:13

E-5 Yanyol Kartal Hastane-Adliye metro istasyonu girişinde meydana gelen kazada, Merve K.'nin kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak metro istasyonu girişinde bekleyenlere çarptı.

Kazada, Firdevs Isırgan hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Yaralılar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

OLAY ANI KAMERADA

İtfaiye ekipleri, metro duvarıyla araç arasında sıkışan Firdevs Isırgan'ın cesedini çıkarırken, sürücü Merve K. ise sağlık kontrolünün ardından, polis merkezine götürüldü.

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 27 yaşındaki Lale Türkmen de kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer 2 yolcunun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

''OTOMOBİL ÇOK HIZLI GELDİ''

Görgü tanıkları, “Otomobil çok hızlı bir şekilde geldi ve metro girişinde bekleyenlere çarptı. Bir kişi öldü, diğerlerini hastaneye kaldırdılar” diyerek kazayı anlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız