Otomobilde çifte infaz

Antalya'da galericilik yapan Mustafa Kemal Gözükızıl ve Gökhan Muş, bir otomobilin içerisinde tabancayla başlarından vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

Haberler 25.09.2010 - 17:13

Ermenek Mahallesi Birlik Sokak'ta, saat 00.15 sıralarında farları açık, park halindeki 07 CUK 73 plakalı otomobili gören çevredeki vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekibi, otomobilde iki cesetle karşılaştı.

Geniş çaplı güvenlik önlemi alan polis, araç içerisinde ve çevresinde inceleme yaptı. Yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından, cesetlerin Mustafa Kemal Gözükızıl ve Gökhan Muş'a ait olduğu belirlendi.

Galericilik yaptıkları ortaya çıkan Gözükızıl ve Muş'un başlarına ve vücutlarına aldıkları üçer kurşunla yaşamını yitirdikleri tespit edildi.

Gözükızıl ve Muş'un cesetleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp morguna kaldırılırken, otomobil de kurtarıcı yardımıyla otoparka çekildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız