Özel'den sınıra sürpriz ziyaret

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, 2. Ordu Komutanlığı sorumluluk bölgesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Özel, önce Adana'ya ardından İskenderun'a geçti.

Haberler NTV Haber 08.10.2012 - 19:57

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ile birlikte önce Adana'ya gitti. Burada 6. Kolordu Komutanlığı’nda brifing aldı.

Özel ve Kıvrıkoğlu'na 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi de eşlik etti. Komutanlar daha sonra İskenderun'a geçti. Geceyi İskenderun'da geçirecek olan komutanların, birkaç gün daha bölgede kalacakları, Hatay ve Şanlıurfa'da Suriye sınırı boyunca konuşlanan askeri birliklerde denetlemelerde bulunacakları öğrenildi.

Genelkurmay Başkanı'nın sınıra gerçekleştirdiği bu ziyaret, Suriye'ye karşı bir kararlılık mesajı olarak yorumlanıyor.

Orgeneral Özel, geçen hafta da 3. Ordu bölgesinde denetlemelerde bulunmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız