Pilot çift gökyüzünde buluştu

Farklı hava yolu şirketlerinde pilot olarak görev yapan Nurdan ve Oğuzcan Yararcan çiftinin kullandığı uçaklar, tesadüfen Basra Körfezi'nde yan yana gelerek, aynı rota üzerinde sefer yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 28.12.2021 - 15:08

Bahreyn'den İstanbul'a gelen Pegasus Hava Yolları'na ait uçakta kaptan pilotluk yapan Oğuzcan Yararcan ile Türk Hava Yolları’nın Kuala Lumpur-İstanbul Havalimanı seferinde ikinci pilot olarak görevli Nurdan Yararcan, uçuş sırasında hoş bir sürprizle karşılaştı.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan hareket eden Nurdan Yararcan'ın görev yaptığı tarifeli uçak Basra Körfezi'ne geldiği sırada pilot eşinin kullandığı diğer bir uçak Bahreyn’den havalandı.

İKİ UÇAK YAN YANA

İki uçak, tesadüf eseri Basra Körfezi üzerinden itibaren yan yana gelerek, aynı rotayı takip etmeye başladı.

Eşi ile aynı rotada İstanbul'a ulaşan Nurdan Yararcan gökyüzünde yaşadıklarını ve o anlara ait radar görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

"HAYATIMIN EN HOŞ TESADÜFLERİNDENDİ"

Yararcan, paylaşımda kütle çekim yasasının bile kendileri karşısında şaşkın olduğunu belirterek, "Çok enteresan bir uçuş yaptım. Kuala Lumpur'dan kalktıktan 8 saat sonra, Bahreyn'den kalkan eşimin uçağı tırmandı, önce yan yana, sonra aynı rotada bizi takip etti. Uğraşsak denk gelmeyecek hayatımın en hoş tesadüflerden biriydi” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız