Polis telsizi dinleyerek kumar oynayan 22 kişiye 69 bin 300 lira ceza

Bursa'da kumar oynatıldığı tespit edilen iş yerine düzenlenen operasyonda 22 kişiye 69 bin 300 lira ceza kesildi. Operasyonda, şüphelilerin yakalanmamak için polis telsizi dinleyerek önlem aldıkları belirlendi.

Haberler DHA 21.04.2020 - 10:48 Son Güncelleme : 21.04.2020 - 10:50

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi ilçesinde izinsiz faaliyet gösteren iş yerlerinde denetim yaptı.

Bir iş yerine baskın yapan ekipler, kumar oynayan 22 kişiyi suçüstü yakalayarak, gözaltına aldı.

Şüphelilerin yakalanmamak için polis telsizi dinledikleri ve iş yerinin girişini güvenlik kameralarıyla izledikleri tespit edildi. Ekipler, telsiz ve kumar oynanırken kullanılan iskambil kağıtlarına el koydu.

Gözaltına alınan 22 kişiye, corona virüs tedbirleri kapsamında Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereğince sosyal mesafe kuralına uymadıkları için kişi başı 3 bin 150'şer lira olmak üzere toplam 69 bin 300 TL ceza kesildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız