Redhack Dışişleri Bakanlığı'nı hack'ledi

Kızıl Hacker’lar olarak bilinen Redhack örgütü, en son saldırısında Dışişleri Bakanlığı’nın sayfasını hedef aldı.

Haberler 03.07.2012 - 11:59

Redhack, Dışişleri Bakanlığı’na düzenlediği siber eylemi sabah Twitter’da açıkladı. Örgüt, Sivas Katliamı’nın yıldönümünde hem katliamı hem de Suriye’ye karşı izlenen dış politikayı protesto etmek için eylem düzenleyeceğini dün duyurmuştu.

Bakanlığın sayfasına düzenlenen saldırının ardından, sayfaya erişim yaklaşık 30 dakika boyunca durduruldu. Redhack, eylemin ardından Twitter’da yayımladığı mesajda hükümeti eleştirdi.



Bakanlığın internet sayfasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmişte Libya’nın eski lideri Muammer Kaddafi ve Suriye lideri Beşşar Esad’la çekilen fotoğraflarını yayınladı.

“OĞLUM BAK GİT”
Redhack, kendi sayfasından “Oğlum bak git demiştik” başlıklı bir açıklama yayımladı.  Açıklamada, Dışişleri Bakanlığı sayfasında yer alan tüm belge ve bilgilerin ele geçirildği, bu bilgilerin ilerleyen saatlerde yayımlanacağı belirtildi.

Redhack, “Dışişleri Bakanlığı sayfasını hedef alan eylemi “Türkiye ve Suriye halkına armağan ediyoruz” açıklamasını yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız