Rize Üniversitesi 'Erdoğan' oluyor

Senato oy birliğiyle, üniversitenin Recep Tayyip Erdoğan adını almasına karar verdi.

Haberler Anadolu Ajansı 28.11.2011 - 19:20

Rize Üniversitesinin adının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirilmesi için üniversite senatosunca karar alındı.

Rize Üniversitesi Senatosunun bugün yaptığı ve tek konunun isim değişikliği olduğu toplantıda, üniversitenin adının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirilmesi görüşüldü.

Yapılan toplantı sonucunda Rize Üniversitesinin adının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirilmesi, 23 üyenin tamamının oy birliğiyle kabul edildi.

Üniversite senatosunun aldığı karar, YÖK'e bildirilecek. YÖK Genel Kurulu'nun uygun görmesi halinde TBMM'ye sunulacak olan karar, Meclis'te de kabul edilmesi durumunda yürürlüğe girecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız