Sahte estetik uzmanı, hırsızlık suçundan tutuklandı

Adana'da kendini ''estetik uzmanı'' olarak tanıtarak evinde bazı vatandaşlara dudak dolgusu yaptığı iddia edilen kuaför, hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası olduğunun belirlenmesinin ardından tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 06.05.2017 - 10:59 Son Güncelleme : 06.05.2017 - 11:12

Adana'da kendini ''estetik uzmanı'' olarak tanıtarak evinde bazı vatandaşlara dudak dolgusu yaptığı iddia edilen kuaför Soner G., hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası olduğunun belirlenmesinin ardından cezaevine gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kuaför Soner G.'nin bir marketten yaklaşık 5 yıl önce 2 şişe alkol çaldığı ve bu suçtan dolayı hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezasının bulunduğunu tespit etti.

Cezası Yargıtay tarafından onanmasına rağmen firari olduğu tespit edilen Soner G., Namık Kemal Mahallesi'ndeki adresinde yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlü, daha sonra Kürkçüler Cezaevine gönderildi.

Soner G.'nin "hırsızlık" ve "kasten yaralama" gibi çeşitli suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.

Soner G.'nin kendisini doktor olarak tanıtarak dudağını dolgunlaştırıldığı iddia edilen hemşire Merve Keleş, enfeksiyon kapması nedeniyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde tedaviye alınmıştı. Sağlık Bakanlığınca da kuaför hakkında Adana Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü kanalıyla Adana Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu bildirilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız