Savcılar Kanadoğlu için delil topluyor

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun ifadesini alan İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Turan Çolakkadı, ''Delilleri topluyoruz. Deliller toplanınca her şey ortaya çıkacak'' dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 08.01.2010 - 17:06

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Turan Çolakkadı, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrılırken gazetecilerin, “Ergenekon” soruşturamsında bugün ifade veren Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'yla ilgili soruları yanıtladı.

Soruşturmanın gizli olduğunu hatırlatan Çolakkadı ''Delilleri topluyoruz. Ne dersek doğru olmaz. Deliller toplanınca her şey ortaya çıkacak'' dedi.

Kanadoğlu: No comment

Sabih Kanadoğlu'na çok sayıda soru yönelttiklerini belirten Çolakkadı, ''Kanadoğlu'nun hangi iddianamede yer alacağının'' sorulması üzerine de bunun şu aşamada belli olmadığını söyledi.

Çolakkadı, ''Kanadoğlu'nun hangi sanıklarla ilişkisi olduğu'' yönündeki soruya karşılık da, “açılan Ergenekon davalarının iddianamelerinde bu konunun yer aldığını” kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız