Şehit cenazesinde selfie çeken imama soruşturma

Aydın'ın Çine ilçesinde şehit cenazesinde selfie çekerek sosyal medya hesabında paylaşan imam hakkında il müftülüğü soruşturma başlattı.

Haberler NTV Haber 01.10.2016 - 12:50

Aydın'ın Çine ilçesinde Mutaflar Camisi imamı Süleyman Şen, salı günü katıldığı şehit uzman çavuş Süleyman Güneri'nin cenazesinde selfie çekti.

İmam Şen, cenaze nakil aracında şehidin tabutu ile yakınlarının gözüktüğü fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Mezarlıkta nakil işlemleri sürerken milletvekilleri ve Aydın valisi ile çektiği fotoğrafı da yayınlayan imam süleyman şen hakkında soruşturma başlatıldı. Aydın müftüsü Ömer Kocaoğul, "Şehit cenazelerinde böyle bir davranışta bulunulması hoş olmadı. Doğru bir davranış değildi. Bu durum bizi çok üzdü" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız