SON DAKİKA HABERİ: Yeni başsavcılar belli oldu

SON DAKİKA HABERİ: Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. Ankara Başsavcılığı'na Ahmet Akça atandı.

Haberler NTV Haber 24.12.2020 - 14:18

Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr'de...

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Ahmet Akça, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına Şaban Yılmaz getirildi.

Hakimler Savcılar Kurulu 1. Dairesi tarafından çıkarılan kararname ile Ankara Cumhuriyet Başsvcılığına Batı adliyesi Başsavcısı Ahmet Akça, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ise Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz atandı.

Kararname ile Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri atandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız