Soner Yalçın'ın itirazına ret

Ergenekon soruşturmasında tutuklanan Odatv'nin yöneticisi gazeteci Soner Yalçın'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.

Haberler Anadolu Ajansı 04.03.2011 - 22:12

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteci Soner Yalçın'ın avukatı Feza Yalçın tarafından geçen hafta mahkemeye yapılan itiraz başvurusunu değerlendirdi.

Mahkeme heyeti, şüpheli Yalçın'ın, tutukluluğunun kaldırılarak tahliye edilmesi talebini oy birliğiyle reddetti.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gelen Yalçın'ın eski eşi ve avukatı Feza Yalçın, nöbetçi olduğu hafta tutuklama kararı veren İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesine 25 Şubatta sunduğu dilekçeyle, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında, Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Haber Müdürü Barış Terkoğlu ile 18 Şubatta tutuklanan Odatv'nin yöneticisi gazeteci Soner Yalçın'ın serbest bırakılarak tutuksuz yargılanmasını istemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız