Şort giydiği için otobüste genç hemşireye saldıran zanlı gözaltında

Maslak'ta, bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme attığı ileri sürülen 35 yaşındaki Abdullah Ç. gözaltına alındı.

Haberler DHA 17.09.2016 - 22:20 Son Güncelleme : 17.09.2016 - 23:17

Maslak'ta 2 gün önce hemşirelik yapan Ayşe Terzi, çalıştığı hastaneden çıkıp evine giderken bindiği otobüste, kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı.

Olayla ilgili çalışma yapan Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırganın kimlik ve adresini belirledi. Ardından bu akşam saatlerinde Üsküdar'da düzenledikleri operasyonda Abdullah Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şizofreni hastası olduğu ileri sürülen Abdullah Ç. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı.
Basın mensuplarının “Saldırıyı siz mi gerçekleştirdiniz, pişman mısınız?” şeklindeki soruları üzerine A.Ç. “Her şeyin izahı var. Pişman olacak bir durum yok, saldırı yok” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız