Tam kapanmada bankalar çalışacak mı? (Tam kapanmada bankalar hangi saatler arasında hizmet verecek?)

29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan 3 haftalık tam kapanma boyunca bankaların hizmet verip vermeyeceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelge ile konuya açıklık getirdi. Peki, yasak süresince bankalar nasıl ve hangi saatler arasında çalışacak?

Haberler 27.04.2021 - 13:08

Tam kapanma sürecinde bankaların çalışma süreciyle ilgili ayrıntılar belli oldu.

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine gönderdiği Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesinde bankaların çalışma şekline açıklık getirdi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA BANKALAR ÇALIŞACAK MI?

Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi'nde bankalar da yer aldı. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre; Bankalar başta olmak üzere yurt çapında yaygın hizmet ağı olan kurum, kuruluş ve işletmelerin bilgi işlem merkezleri ile çalışanları (asgari sayıda olmak kaydıyla)'' yasakta muaf olacaklar ve kapanma süresince çalışabilecekler.

BANKALAR HANGİ SAATLER ARASINDA HİZMET VERECEK?

Bankalar 10.00-16.00 saatleri arasında sayıları yönetim tarafından belirlenecek şekilde sınırlı sayıda şube ve personel ile hizmet verecek.

TAM KAPANMADA MERAK EDİLENLER

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız