Tarsus Kültür Parkı’nda facianın eşiğinden dönüldü

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarının devam ettiği Tarsus Kültür Parkı’nda önceki gün yaşanan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle birçok ağaç kırılarak devrildi. Parkın hizmete kapalı olması yaşanabilecek facianın önüne geçti.

Haberler İHA 08.06.2016 - 20:06

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, aşırı yağış ve fırtına nedeniyle yaşları yaklaşık 80 ile 100 arasında değişen 17 adet Kızılçam ve 1 adet 7 yaşındaki İskenderun Kauçuğu gövdesinden kırılarak devrildi.

Park içerisinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yenileme çalışmalarının devam etmesi ve parkın hizmete kapalı olması, can ve mal kayıplarının yaşanmasının önüne geçti.

Park içerisindeki yıkılan ağaçlar ise Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince kesilerek kaldırıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız