Twitter Kurucusu Jack Dorsey’den Türk öğrencilere davet

Twitter ve Periscope kapılarını iki Türk öğrenciye açıyor. Twitter ve Periscope’ta yer alan açıkları bularak geliştirdikleri çözümlerle dikkat çeken Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencileri Batuhan Katırcı ve Cihan Nalbant, Twitter’ın Kurucusu Jack Dorsey’in davetiyle San Francisco’ya gidecek.

Haberler CHA 15.10.2015 - 20:15

BAU'dan yapılan yazılı açıklamaya göre Katırcı ve Nalbant, Twitter’ın endüstri liderleri ve dünyanın dört bir yanından gelen mühendislerin katılımıyla gerçekleştireceği ve aynı zamanda Twitter’ın yeni ürünlerinin tanıtılacağı “Twitter Flight” organizasyonunda yer alacak.

Jack Dorsey başta olmak üzere, Fabric, Gnip, Periscope ve Twitter’ın takım liderlerinin son uygulama çözümleri ve Twitter platformundaki yenilikleri aktaracağı 21 Ekim’deki 'Twitter Flight' organizasyonu, mühendis ve sektör liderlerinin yanı sıra tüm dünyadan başarılı uygulama geliştiricileri de bir araya getiriyor.
Batuhan Katırcı

Geliştirdikleri uygulamalarla Twitter tarafından fark edilen ve sistemde yer alan yazılımsal açıkların raporlanması ile özel olarak davet alan öğrenciler, bu organizasyon ile hem kendilerini hem de projelerini dijital dünyanın kalbi olan San Francisco’da yatırımcılara tanıtma imkanı bulacak.

Batuhan Katırcı ve Cihan Nalbant, endüstri liderlerinden bir iş modeli olarak Twitter’ı nasıl kullandıkları hakkında bilgi alma imkanına da erişecek.

Cihan Nalbant
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız