Ülkücülerden kız öğrencilere dayak

Gazi Üniversitesi'nde reis seçimi sırasında kantini kapatan Ülkücü grup, içeri girmek isteyen iki kız öğrenciyi dövdü.

Haberler NTV Haber 25.02.2009 - 00:00

Karşıt görüşlü öğrencilerin sık sık karşı karşıya geldiği Ankara Gazi Üniversitesi'nde bu kez hedefte iki kız öğrenci vardı.

Fen Edebiyat Fakültesi'nde reis devir teslim töreni için okul kantinini kapatan ülkücü grup, kantinden eşyalarını almak isteyen kız öğrencilere saldırdı.

Adli Tıp'tan rapor alan Sanat Tarihi bölümü öğrencisi Çağdaş Gamze Öğmen, başına gelen olayın okulda her zaman yaşananların sadece bir örneği olduğunu söyledi. Okulda saçı uzun diye veya Ramazan ayında sigara içti diye dayak yiyen birçok öğrencinin olduğunu belirten Öğmen şöyle konuştu:

"Nedenini öğrenmeden çıkmayacağımı söyleyince tartaklamaya ve hakaret etmeye başladılar. Eşyalarımı alıp çıkmak zorunda kaldım, aradan biri sıyrılıp bana vurmaya başladı. Yere kapaklandım, kafama, gözüme ve vücuduma darbe aldım."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız