Üniversiteliye taciz girişimine tekme tokat dayak

Zonguldak'ta üniversite öğrencisine kampüs çıkışı cinsel tacizde bulunmaya çalışan H.G., çevredekiler tarafından tekme tokat dövüldü. Hastaneye kaldırılan kişi, tedavisinin ardından tutuklandı.

Haberler DHA 03.12.2021 - 11:54

Zonguldak'ta 1 Aralık akşamı Bülent Ecevit Üniversitesi önünde H.G. (30), eve gitmek için kampüsten çıkan kızı kendisine çekerek, karanlık alana sürüklemeye çalıştı.

Öğrencinin çığlık atması üzerine koşarak gelen çevredekiler, H.G.'yi dövmeye başladı.

Tekme tokat dövülen H.G.'yi olay yerine gelen polis ekipleri aldı. Vücudunda ve başında darp izleri bulunan H.G., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

H.G., işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Yüzde 25 engelli raporunun bulunduğu öğrenilen H.G., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Zanlı, ağustos ayında da aynı bölgedeki kız yurdunun karşısında uygunsuz hareketler yaptığı iddiasıyla çevredekiler tarafından darbedilmiş, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız